Beställning av kulturkort till trivselledarna

Alla medlemsskolor i Trivselprogrammet kan beställa kulturkort till sina trivselledare. Du behöver bara sända oss en lista med namn på de elever som ska ha kort.

1: Om du är ny på detta, se vår instruktionsvideo till höger innan du börjar.

2: Ladda upp endast .xlsx eller .xls-filer. INTE .ods, .docx, .pdf eller Apples .numbers. Om ni använder dessa program, måste ni exportera till Microsoft Excel-format. Vi trycker 27 000 kort för hela Norden och har inte möjlighet att hinna konvertera till andra format.

3: När du trycker på «Skicka-knappen» och sidan blinkar lite, måste du scrolla lite nedåt och kolla att det inte är röd text. Om det sker, så har du inte fyllt i alla fält korrekt och måste försöka på nytt. Då är det viktigt att du inte går vidare med ditt arbete och tror att beställningen har gått igenom.

VäNLIGEN FÖLJ DESSA ANVISNINGAR INNAN DU SKICKAR IN DIN BESTÄLLNING!
Vi får får många andra format och brukar mycket tid på att klippa/klistra och konvertera filer. ALLA program (Open Office, Apples Numbers etc.) kan exportera eller lagra filer som Excelformat.
Alla fält som är markerade med en stjärna (*) är obligatoriska.

Kontaktinformation

Skola:*
Kontaktperson:*
E-mail:*
Upprepa e-mail::*
Telefon/mobil:*

Leveransinformation

Leveransplats:*
Postaddress:*
Postnummer:*
Ort:*
Kommun:*
Län:*

Fakturainformation

Faktura skickas till:*
Faktura mottagare:
Address rad 1:
Address rad 2:
Postnummer:
Ort:
Referens för fakturering:
Ladda upp Excelschema:*
Antal kort i beställningen:*
Kommentarer:
Säkerhetskod:*


Code Image
Generera ny kod.

Säkerhetskod används för att förhindra spam/verifiera att det är en person som fysiskt fylla i detta formulär. Om koden är svår att läsa kan du generera ett nytt.
 
 
 
Trivselledare TL på Youtube
Följ oss på Facebook
Skriv ut.
Lägg till i Favoriter.
Tipsa en vän.
 
E-post: post@trivselledare.se
Utveckling och genomförande:
assist2net

Samarbetspartners:
 
© Copyright 2009-2018 Trivselsleder AS. Programmet som helhet skyddas av upphovsrätten. Dessa rättigheter tillhör programmet Trivselsleder AS. Programmet, inklusive alla material - muntligt och skriftligt - kan endast användas av medlemmsskolor.