Kulturkortet

 

För att du är vänlig och respektfull mot andra elever och använder din tid för att andra ska få det bra, har vi fått lov av kulturella aktörer att ge dig rabatt/gratis inträde för den period som är angivit på ditt kort. Du kan använda ditt kulturkort när du vill inom den angivna perioden i alla delar av landet.

Kortet gäller endast hos de aktörer som står med på vår hemsida. Trivselledarna skall inte utnyttja kortet till att be eller fråga om rabatter hos andra än de som finns angivna på vår hemsida.

Kortet är personligt och får ej lånas ut till någon annan.

Kortet och dess erbjudanden gäller tom giltighetstidens utgång som står tryckt på kortet. Åldersgränsen  för att nyttja kortet är det år du fyller 16 år och gäller även för medföljande som ev. får ta del av rabatten.

OBS! Erbjudanden kan ändras på kort varsel. Du måste därför försäkra dig att erbjudandet fortfarande gäller. Detta gör du på vår hemsida.


INSPIRAtiON

Kanske vill du arrangera en turnering på rasten efter att du varit på en fotbolls-, innebandy eller handbollsmatch? Kanske vill du arrangera och leda en dans på rasten efter att du börjat att dansa på fritiden. Kanske vill du vara med och sätta upp en revy eller ett teaterstycke efter att du sett en bra teater eller film? Kanske tar du ansvar för skolbowlingen på rasterna efter att du har spelat i en riktig bowlinghall? Kanske blir det du som leder skolgårdsgolfen efter att ha varit på drivingrangen? 

 
 
Trivselledare TL på Youtube
Följ oss på Facebook
Skriv ut.
Lägg till i Favoriter.
Tipsa en vän.
 
E-post: post@trivselledare.se
Utveckling och genomförande:
assist2net

Samarbetspartners:
 
© Copyright 2009-2018 Trivselsleder AS. Programmet som helhet skyddas av upphovsrätten. Dessa rättigheter tillhör programmet Trivselsleder AS. Programmet, inklusive alla material - muntligt och skriftligt - kan endast användas av medlemmsskolor.