Ashoka

 

Över hela världen ger Ashoka stöd till kvinnor och män som har bestämt sig för att förändra något i samhället som de har upptäckt kan bli bättre. Kvinnor och män med nya konstruktiva idéer som med hjälp av hållbara affärsmodeller kan växa av egen kraft.

Ashoka bistår med finansiering, kompetens och nätverk så att dessa innovatörer kan utveckla och expandera sin verksamhet. Hittills har Ashoka hittat och stöttat mer än 3000 sociala entreprenörer i över 70 länder. Deras lösningar har lett till stora förändringar och förbättrat verkligheten för miljontals människor. 

Förutom att ge stöd till de bästa sociala entreprenörerna arbetar Ashoka också med att skapa positiva förändringar i samhället på andra sätt, exempelvis genom arbete riktat mot ungdomar och företag.

Vår uppgift är att ta vara på människans vilja att skapa en positiv förändring. Vi vill skapa ett globalt och konkurrenskraftigt civilsamhälle där sociala entreprenörer kan blomstra. Vår vision är en värld där alla kan och vill använda sin egen kraft för att förbättra samhället. 
 
Trivselledare TL på Youtube
Följ oss på Facebook
Skriv ut.
Lägg till i Favoriter.
Tipsa en vän.
 
E-post: post@trivselledare.se
Utveckling och genomförande:
assist2net

Samarbetspartners:
 
© Copyright 2009-2018 Trivselsleder AS. Programmet som helhet skyddas av upphovsrätten. Dessa rättigheter tillhör programmet Trivselsleder AS. Programmet, inklusive alla material - muntligt och skriftligt - kan endast användas av medlemmsskolor.