Länsförsäkringar

 

Sedan 2015 har Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän arbetat med att öka innanförskapet i samarbete med olika kommuner och stadsdelar i området. Under en treårsperiod görs investeringar i utvalda områden som påtagligt leder till att barn och ungdomars chanser till innanförskap ökar över tid.

Länsförsäkringar investerar tid och pengar för att stödja barn och ungdomar i deras utveckling och motverka problemen innan de uppstår. Tillsammans med olika samarbetspartners öppnas dörrar och skapas positiva bilder och upplevelser om framtiden för unga.

Med skolan som plattform görs en rad satsningar för att skapa ett omfattande skyddsnät för de barn och ungdomar som annars skulle riskera att hamna i utanförskap. För att göra detta på bästa sätt samarbetar Länsförsäkringar på bred front med personer, företag, organisationer och kommuner som är intresserade av att satsa på våra unga i Göteborg och Bohuslän.

För att främja fysisk aktivitet och skapa trygghet på rasterna i skolan hjälper Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän skolor att integrera Trivselprogrammet i den ordinarie verksamheten.
 
 
 
Trivselledare TL på Youtube
Följ oss på Facebook
Skriv ut.
Lägg till i Favoriter.
Tipsa en vän.
 
E-post: post@trivselledare.se
Utveckling och genomförande:
assist2net

Samarbetspartners:
 
© Copyright 2009-2018 Trivselsleder AS. Programmet som helhet skyddas av upphovsrätten. Dessa rättigheter tillhör programmet Trivselsleder AS. Programmet, inklusive alla material - muntligt och skriftligt - kan endast användas av medlemmsskolor.