ANMÄLAN TILL TRIVSELSEMINARIET I STOCKHOLM 2018

Sverigepremiär för Trivselseminariet hålls på Best Western Plus Stockholm Bromma.
Ni bjuds på en fullspäckad dag med aktiviteter och föredrag samt möjlighet att dela erfarenheter med kollegor från andra TL-skolor. Klicka på bilden till vänster under menyn för att komma till en PDF med komplett program för dagen. Anmäl dig nedan!


VAR OCH NÄR?

Torsdag 16 augusti 2018 på Best Western plus Stockholm Bromma och vid Mariehällsskolan i Bromma som ligger ca 800 meter från hotellet.

PRIS:
Pris per deltagare på seminariet: 995 SEK (ex. moms)
Fika och lunch ingår.

Bindande anmälan senast: 8 juni  
Anmäl dig i schemat nedan. Obs! Registrera bara en person i taget, men markera i kommentarsfältet om ni önskar en gemensam faktura för flera deltagare. Vi behöver varje  persons namn och mailadress för att få översikt över antal anmälningar och för att kunna skicka ut bekräftelser. Om du registrerar kollegor och använder din e-postadress flera gånger, får du bara ett bekräftelsemail när vi skickar ut bekräftelse och inte individuellt för varje deltagare.

ÖVERNATTNING:
Om övernattning önskas ordnas det av deltagarna själva. Kontakta hotellet på:
bokning@sthlmbromma.se
08–684 48 410

Trivselseminariet Stockholm 2018
Namn:*
Efternamn:*
E-mail:*
Upprepa e-mail::*
Telefon/mobil:*
Skola:*
Kommun:*
Fakturaaddress:*
Postnummer:*
Ort:*
Referens för fakturering:*
Kommentarer:
Säkerhetskod:*


Code Image
Generera ny kod.

Säkerhetskod används för att förhindra spam/verifiera att det är en person som fysiskt fylla i detta formulär. Om koden är svår att läsa kan du generera ett nytt.
 
 
 
Trivselledare TL på Youtube
Följ oss på Facebook
Skriv ut.
Lägg till i Favoriter.
Tipsa en vän.
 
E-post: post@trivselledare.se
Utveckling och genomförande:
assist2net

Samarbetspartners:
 
© Copyright 2009-2018 Trivselsleder AS. Programmet som helhet skyddas av upphovsrätten. Dessa rättigheter tillhör programmet Trivselsleder AS. Programmet, inklusive alla material - muntligt och skriftligt - kan endast användas av medlemmsskolor.