ANMÄLAN TILL TRIVSELSEMINARIET I LILLESTRÖM 2018

Trivselsseminariet arrangerades första gången 2011 och har sedan den gången tagits emot väl av deltagarna. 2018 års seminarie hålls på Thon Hotel Arena Som vid de föregående seminarierna får ni en fullspäckad dag med aktiviteter och föredrag samt möjlighet att dela erfarenheter med kollegor från andra TL-skolor. Klicka på bilden till vänster under menyn för att komma till en PDF med komplett program för dagen. Du hittar anmälan här:VAR OCH NÄR?
Måndag 12. mars 2018 på Thon Hotel Arena i Lilleström (10 min utanför Oslo).

PRIS:
Pris per deltagare på seminariet: 1195 SEK (ex. moms)


Anmälan (bindande) Senast: 1 mars 2018 
Använd schemat under och anmäl dig. Obs! Registrera bara en person i taget, men markera i kommentarsfältet om ni önskar en gemensam faktura för flera deltagare. Vi behöver varje  persons namn och mailadress för att få översikt över antal anmälningar och för att kunna skicka ut bekräftelser. Om du registrerar kollegor och använder din e-postadress flera gånger, får du bara ett bekräftelsemail när vi skickar ut bekräftelse och inte individuellt för varje deltagare.

ÖVERNATTNING:
Övernattning ordnas av deltagarna själva, Thon Hotel Arena (66 93 60 00, arena@thonhotels.no).

Trivselseminariet 2018
Namn:*
Efternamn:*
E-mail:*
Upprepa e-mail::*
Telefon/mobil:*
Skola:*
Kommun:*
Län:*
Fakturaaddress:*
Postnummer:*
Ort:*
Referens för fakturering:*
Kommentarer:*
Säkerhetskod:*


Code Image
Generera ny kod.

Säkerhetskod används för att förhindra spam/verifiera att det är en person som fysiskt fylla i detta formulär. Om koden är svår att läsa kan du generera ett nytt.
 
 
 
Trivselledare TL på Youtube
Följ oss på Facebook
Skriv ut.
Lägg till i Favoriter.
Tipsa en vän.
 
E-post: post@trivselledare.se
Utveckling och genomförande:
assist2net

Samarbetspartners:
 
© Copyright 2009-2018 Trivselsleder AS. Programmet som helhet skyddas av upphovsrätten. Dessa rättigheter tillhör programmet Trivselsleder AS. Programmet, inklusive alla material - muntligt och skriftligt - kan endast användas av medlemmsskolor.